Salată de varză de Bruxelles cu sos de muștar și nuci pecan glazurate cu arțar

Salată de varză de Bruxelles cu sos de muștar și nuci pecan glazurate cu arțar
Varza de Bruxelles cu sos de muștar și nuci pecan glazurate cu arțar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.41 pe portie. Această garnitură are 221 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, piper, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de varză de Bruxelles cu sos de muștar și nuci pecan glazurate cu arțar, Salată de varză de Bruxelles cu sos de muștar și nuci pecan glazurate cu arțar, și Arțar-muștar-amestec de piper somon glazurat cu varză de Bruxelles.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. pul erizați foi mari de folie cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Așezați pecanson foaie de copt cu margini mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Whiskmaple sirop, 1/2 linguriță sare grunjoasă, and1/4 linguriță piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
PiperPiper
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați tonuts și aruncați pentru a acoperi; răspândit într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți nuci 5 minute. Se amestecă. Continuați să coaceți nucile până când sunt prăjite și glazura clocoteșterapid, aproximativ 6 minute. Imediattransferați piulițele în folie pregătită și separați.Se răcește complet. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Depozitați etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Bateți muștarul, oțetul,sucul de lămâie și zahărul într-un castron mic; bateți în ulei.Se condimentează cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
OțetOțet
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Aduceți oală mare de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați1 lingură sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
9
Adăugați brusselssprouts. Gatiti pana cand este crocant-fraged si in continuareverde aprins, aproximativ 5 minute.
10
Se scurge; se clăteștecu apă rece. Se răcește pe prosoape de hârtie.Folosind procesor echipat cu 1/8-la 1/4-inchdisc de tăiere, felie de varză de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
11
Transferla castron mare. Faceți înainte: pansament șivarza de Bruxelles se poate face cu 1 zi înainte.Se acoperă separat; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Aruncați varza de Bruxelles cu suficientîmbrăcăminte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
13
Lăsați la marinat 30 până la 60 de minute.
14
Se amestecă niște nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
15
Așezați vasul de inserare slaw. Se acoperă cu nucile pecan rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Căutați arțarul pur de gradul B. Are o aromă de arțar mai îndrăzneață decâtdelicat de gradul A.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De ArțarAromă De Arțar
2
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista