Salată de ton și unt
Salata de ton și unt ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 481 calorii. Această rețetă servește 2. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 98%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de ton și unt, Salată de ton și unt, și Humusul cu unt al lui Scott Peacock.
Instrucțiuni
Înjumătățiți ceapa și feliați-o cât mai subțire posibil. Sfat într-un castron de salată și fulgi în ton. Se amestecă ușor în untfasole și roșii cherry.
Bateți uleiul de măsline, sucul de lămâie și muștarul împreună, apoi condimentați.
Stropiți pansamentul peste salată și împrăștiați pătrunjelul.
Se amestecă ușor pentru a combina și se servește imediat.