Salată de Tarhon

Salată de Tarhon
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Salata de Tarhon. Pentru 1,22 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 116 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de canolan, muștar măcinat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Cu un scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarhon! Sos de salată cu miere de Dijon și Tarhon, Salată de homar cu Tarhon și Salată de pui Tarhon.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați primele nouă ingrediente; pus deoparte. Într-un bol de salată, combinați salata verde, ridichile, crutoanele și semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Salata Romana Tocata, De La 1 Salata VerdeSalata Romana Tocata, De La 1 Salata Verde
CrutoaneCrutoane
RidicheRidiche
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană (4 Uncii) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (4 Uncii) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Ardei Galben Dulce Mediu, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci1 Ardei Galben Dulce Mediu, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
2
Stropiți cu dressing; arunca pentru a acoperi.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Revista