Salată De Taco De Pui Din Sud-Vest

Reteta Salata de Taco de pui din sud-vest este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 398 calorii, 24g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de condimente taco, amestecul de brânză mexicană, amestecul de salată de romaine și frunze și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Taco BLT de sud-vest, Salată De Taco De Pește Din Sud-Vest, și Plăcintă Cu Taco De Pui Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți ingredientele de pansament cu sârmă până se omogenizează bine.
Într-un castron mare, amestecați ingredientele salatei, cu excepția chipsurilor de porumb.
Adăugați pansament; aruncați până se acoperă.
Se presară cu chipsuri de porumb.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.