Salată De Taco De Pui Din Sud-Vest

Salată De Taco De Pui Din Sud-Vest
Reteta Salata de Taco de pui din sud-vest este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 398 calorii, 24g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de condimente taco, amestecul de brânză mexicană, amestecul de salată de romaine și frunze și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Taco BLT de sud-vest, Salată De Taco De Pește Din Sud-Vest, și Plăcintă Cu Taco De Pui Din Sud-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți ingredientele de pansament cu sârmă până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Într-un castron mare, amestecați ingredientele salatei, cu excepția chipsurilor de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați pansament; aruncați până se acoperă.
4
Se presară cu chipsuri de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista