Salată De Taco De Pui

Salată De Taco De Pui
Salata de Taco de pui este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 618 calorii, 16g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, pansament de fermă, frunze de cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza avocado ai putea urma acest curs principal cu Nucă De Cocos Avocado Înghețată ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Taco De Pui, Salată De Taco De Pui, și Salată De Pui Taco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru pui: presărați generos ambele părți ale sânilor cu condimentul taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
Pui întregPui întreg
3
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiti puiul pe ambele părți până se rumenesc adânc la exterior și se face la mijloc (sau la o temperatură internă de 165 grade F), aproximativ 4 minute pe parte. Se lasă deoparte să se răcească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pentru pansament: în timp ce puiul gătește, turnați pansamentul fermei într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch DressingRanch Dressing
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați salsa și cilantro și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Dientes De AjoDientes De Ajo
6
Pentru salată: apoi, așezați urechile de porumb în tigaia pe care ați folosit-o pentru a găti puiul și rotiți-le astfel încât amestecul aromat de ulei/unt să acopere porumbul. Grătați pe o tigaie la grătar sau gătiți într-o tigaie separată până când porumbul este încă crocant, dar are culoare la exterior. Se taie sâmburii cu un cuțit ascuțit și se lasă deoparte. Tăiați puiul în cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Pui întregPui întreg
UntUnt
PorumbPorumb
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
CuțitCuțit
7
Pe un platou, stratificați salata mărunțită, puiul tăiat cubulețe, roșiile, brânza, porumbul, avocado, ceapa verde, cilantro și chipsurile zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
TomateTomate
Pui întregPui întreg
Salată VerdeSalată Verde
BrânzăBrânză
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
PorumbPorumb
8
Stropiți pansamentul peste tot, economisind unele pentru a servi pe lateral, dacă doriți.
9
Serviți salata în boluri individuale.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateMediu
Gata În16 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista