Salată de sparanghel, ceapă roșie și Asiago
Sparanghelul, ceapa roșie și salata Asiago ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 130 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel creion, sare kosher și piper măcinat, pecorino îmbătrânit grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Încercați Sparanghel la grătar și salată Asiago, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați sparanghelul, inclusiv vârfurile în felii foarte subțiri, transversal și puneți-l într-un castron mediu.
Adăugați ceapa roșie și pecorino și aruncați pentru a combina. Îmbrăcați-vă cu oțet, ulei de măsline și sare și aruncați again.It cel mai bine este să faceți acest lucru cu aproximativ o oră în avans pentru a lăsa aromele să se contopească