Salată de sparanghel, ceapă roșie și Asiago

 Salată de sparanghel, ceapă roșie și Asiago
Sparanghelul, ceapa roșie și salata Asiago ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 130 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel creion, sare kosher și piper măcinat, pecorino îmbătrânit grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Încercați Sparanghel la grătar și salată Asiago, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați sparanghelul, inclusiv vârfurile în felii foarte subțiri, transversal și puneți-l într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ceapa roșie și pecorino și aruncați pentru a combina. Îmbrăcați-vă cu oțet, ulei de măsline și sare și aruncați again.It cel mai bine este să faceți acest lucru cu aproximativ o oră în avans pentru a lăsa aromele să se contopească
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
PecorinoPecorino
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista