Salată De Spanac De Grapefruit

Salată De Spanac De Grapefruit
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre? Salata de spanac de Grapefruit ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 174 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați spanac, cireșe, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Spanac De Grapefruit, Salată De Spanac De Grapefruit, și Salată De Spanac Și Grapefruit.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare grapefruit pe jumătate orizontal. Cu un cuțit ascuțit, tăiați în jurul fiecărei secțiuni pentru a slăbi fructele; îndepărtați segmentele de fructe și puneți-le deoparte. Strângeți jumătățile de grapefruit, rezervând 1 lingură de suc. Într-un castron mare de salată, combinați segmentele de spanac, țelină, cireșe și grapefruit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
CireșeCireșe
SpanacSpanac
țelinățelină
FructeFructe
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați ingredientele rămase și sucul rezervat; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
3
Stropiți peste salată și aruncați pentru a acoperi.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Simi Sonoma County Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Comitatul Simi Sonoma Chardonnay
Comitatul Simi Sonoma Chardonnay
Paie strălucitoare, galben deschis. Mărul verde proaspăt, nectarina, lămâia Meyer și coaja de portocală sunt dantelate cu note de vanilie, miere și brioșă prăjită cu o margine minerală ridicată. Mărul și mandarina Golden delicious sunt ușor încălzite cu note subtile de smântână, unt și fum, terminând cu o notă de coajă de tei.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Revista