Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de spanac cu vinaigretă de coriandru-Lime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.48 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 339 calorii. Un amestec de sare și piper, chimen măcinat, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de fajita cu somon de lime Chile cu vinetă de lime de coriandru, Salată Taco cu vinetă de coriandru-Lime, și Salată tocată cu vinetă de lime-Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, combinați sucul de lămâie, chimenul măcinat, oțetul alb, uleiul de măsline, coriandrul, sarea și piperul. Se amestecă până smooth.To serviți, așezați spanacul într-un platou mare. Se acoperă cu castraveți, ridichi,ceapă, roșii, morcovi și brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Oțet Alb Distilat
Chimen Măcinat
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Avocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De Marar
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Grăsime De Porc înapoi
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Stropiți pansamentul peste salată și condimentați cu sare și piper.Aș dori să prezinte această rețetă pentru această săptămână blogger ingredient secret: var. Găzduit de Jen de dependența mea de bucătărie.