Salată de spanac cu ciuperci prăbușite
Salata de spanac cu ciuperci prăbușite este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 184 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ceapă, suc de lămâie, coajă de lămâie și sare și piper. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Spanac Ofilită Cu Ciuperci Balsamice, Salată de spanac și Radicchio cu ciuperci și caju, și Salată Asiatică de spanac cu ciuperci marinate.
Instrucțiuni
Combinați ciupercile și ceapa într-un castron și adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie, sarea și piperul, după gust, feniculul și fulgii de ardei roșu.
Se lasă să stea până se înmoaie și se prăbușește, aproximativ 20 de minute. Se toacă spanacul și se aranjează într-un castron mare de mică adâncime, se acoperă cu amestecul de ciuperci și ceapă și se aruncă ușor pentru a ofili spanacul.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este Broadside Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Chardonnay De Pe Malul Mării]()
Chardonnay De Pe Malul Mării
Aur luminos luminos. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdii fumurii și nuanțe de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumurii revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă răcoritoare de piele de pere.