Salată de somon și năut peste orez mirin răcit
Salata de somon și năut peste orezul mirin răcit necesită aproximativ 7 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 385 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Funcționează bine ca o băutură accesibilă. Un amestec de maioneză, naut, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este mare. Rețete similare sunt Mirin-somon Pocat cu salată de primăvară, Salată De Năut Răcită, și Mirin Somon Glazurat.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați maioneza, coaja de lămâie, pudra de usturoi și pasta de wasabi. Îndoiți somonul, nautul, țelina și coriandrul. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Într-un castron mediu, combinați orezul și mirinul. Aruncați pentru a combina și condimenta, după gust, cu sare și piper negru.
Așezați o frunză mare de salată pe fiecare farfurie. Împărțiți orezul între căni de salată. Puneți amestecul de somon peste orez.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.