Salată De Somon Cu Ghimbir

Salată De Somon Cu Ghimbir
Salata de somon de ghimbir este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 411 calorii. Pentru 5,49 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați salata verde de primăvară, sare, fileuri de somon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Somon Cu Ghimbir, Salată de somon prăjită cu ghimbir, și Salată de somon prăjită cu vinetă de ghimbir fierbinte.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, mierea și ghimbirul; puneți deoparte 1/2 cană pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GhimbirGhimbir
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați fileurile pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit. Lingură 1/2 cană amestec de suc de lămâie peste somon. Se fierbe 4-6 inch. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță, ungând ocazional cu amestecul de suc de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Se presara cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
4
Împărțiți verdeața de salată între patru farfurii; deasupra cu somon și mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
SomonSomon
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
5
Stropiți cu amestec rezervat de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista