Salată de sfeclă și andive cu vinetă de usturoi și ierburi
Salata de sfeclă și andive cu vinaigretă de usturoi și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 195 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, șalotă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu vinetă de usturoi, Salată de sfeclă cu vinetă de usturoi negru, și Sfeclă Și Jinccaman Pe Andive Cu Sos De Iaurt Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați o foaie mare de folie de aluminiu pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Așezați sfecla deasupra, stropiți cu uleiul de măsline și presărați sare, apoi pliați marginile lungi și scurte ale foliei de aluminiu până la mijloc și rulați împreună, făcând un pachet cu sfecla în interior. Puneți la cuptor și prăjiți până se înmoaie furculița, aproximativ 1 1/2 ore. (Se poate face cu o zi sau două înainte de timp.) Se lasă să se răcească, apoi se alunecă pielea din sfeclă, se taie capetele și se taie cuburi de 1/2 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Drajeuri Perle Albe
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Împărțiți andivele pe lungime, apoi feliați transversal în luni groase de 1/2 inch.
5
Combinați sfecla și Andiva într-un bol de salată și aruncați cu vinaigreta. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Vinetă
Andive
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Serviți imediat.
7
Într-un castron mic de sticlă, topiți sarea în oțet, apoi adăugați piperul, șalota, usturoiul, muștarul și ierburile și combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Bateți uleiul de măsline într-un flux lent și constant până când pansamentul este îngroșat. Alternativ, așezați toate ingredientele într-un borcan de sticlă, închideți capacul și agitați energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)