Salată de sfeclă roșie și fasole

Salată de sfeclă roșie și fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă și fasole. Această rețetă face 12 porții cu 169 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sfeclă roșie, oțet de sherry, coajă de portocală și fasole de soia. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de fasole albă și orz cu sos de sfeclă roșie și iaurt, Salată Acidulată Cu Patru Fasole, și Salată dulce și acidulată cu patru fasole.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Purtați mănuși de bucătărie, curățați și tăiați sfecla și tăiați-o în pene de 2 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Așezați-le pe o foaie mare de folie de tablă, apoi aruncați cu 1 lingură de ulei, jumătate din coaja de portocală și condimentați. Gatiti 45 de minute-1 ora pana cand pot fi usor perforate cu o furculita. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Gatiti boabele de soia timp de 3 minute in apa clocotita pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se scurge, se răcește sub robinetul rece, apoi se scurge din nou. Îndepărtați frunzele de cimbru și amestecați cu oțetul, uleiul de măsline rămas și șalota. Când sunteți gata să serviți, aruncați totul împreună și împrăștiați peste coaja rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista