Salată De Sfeclă Prăjită

Salată De Sfeclă Prăjită
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de sfeclă prăjită ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 380 calorii. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bucăți de mărimea mușcăturii salată verde, brânză ch., portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar, și Salată De Sfeclă Prăjită.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndepărtați verdeața din sfeclă, lăsând aproximativ 1/2 inch de tulpină. Spălați bine sfecla; lăsați întregi cu capetele rădăcinii atașate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Așezați sfecla într-o tigaie de 13x9 NCH fără grăsime; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți descoperit aproximativ 40 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Îndepărtați pielea din sfeclă sub apă curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Lăsați sfecla să se răcească până când este ușor de manevrat, aproximativ 30 de minute. Cojiți sfecla și tăiați capetele rădăcinii; tăiați sfecla în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Tăiați fiecare felie în jumătate.
8
Pe 4 farfurii de salată, aranjați salata verde. Se acoperă cu sfeclă, felii de portocale, nuci și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
VerziiVerzii
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
9
Se servește cu pansament.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista