Salată De Sfeclă Prăjită

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de sfeclă prăjită ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 380 calorii. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bucăți de mărimea mușcăturii salată verde, brânză ch., portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar, și Salată De Sfeclă Prăjită.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Îndepărtați verdeața din sfeclă, lăsând aproximativ 1/2 inch de tulpină. Spălați bine sfecla; lăsați întregi cu capetele rădăcinii atașate.
Așezați sfecla într-o tigaie de 13x9 NCH fără grăsime; stropiți cu ulei.
Coaceți descoperit aproximativ 40 de minute sau până se înmoaie.
Îndepărtați pielea din sfeclă sub apă curgătoare.
Lăsați sfecla să se răcească până când este ușor de manevrat, aproximativ 30 de minute. Cojiți sfecla și tăiați capetele rădăcinii; tăiați sfecla în felii.
Tăiați fiecare felie în jumătate.
Pe 4 farfurii de salată, aranjați salata verde. Se acoperă cu sfeclă, felii de portocale, nuci și brânză.
Se servește cu pansament.