Salată de sfeclă de aur și Endive cu Brie de capră

Salată de sfeclă de aur și Endive cu Brie de capră
Salata de sfeclă de aur și Endive cu Brie de capră este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 174 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână andive, brie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de sfeclă murată și andive cu brânză de capră și nuci, Salată De Sfeclă Aurie Prăjită Și Brânză De Capră Albastră, și Tartă de sfeclă aurie cu brânză de capră, busuioc violet și vinetă de semințe de Mac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați sfecla într-un vas de copt și frecați-le cu uleiul de măsline. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când sfecla este fragedă când este străpunsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Între timp, într-un castron mediu, aruncați șalotele cu oțetul de orez și oțetul de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se adaugă 1/4 linguriță sare și se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Curățați sfecla și tăiați-o în bucăți. Într-un robot de bucătărie, pulsați sfecla până se toacă mărunt; nu faceți piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați sfecla în șalotă și aruncați. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Tăiați primii 3 centimetri ai andivelor și rezervați. Înjumătățiți și miezuiți restul de andive, apoi feliați subțire transversal. Aruncați andivele feliate cu uleiul de nucă și condimentați cu sare și piper. Mutați andivele feliate pe farfurii și aranjați sulițele în jurul lor. Aruncați sfecla și lingurați-le pe sulițele de andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De NucUlei De Nuc
AndiveAndive
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
9
Se ornează cu brânza și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista