Salată de sfeclă de aur și Endive cu Brie de capră
Salata de sfeclă de aur și Endive cu Brie de capră este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 174 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână andive, brie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de sfeclă murată și andive cu brânză de capră și nuci, Salată De Sfeclă Aurie Prăjită Și Brânză De Capră Albastră, și Tartă de sfeclă aurie cu brânză de capră, busuioc violet și vinetă de semințe de Mac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați sfecla într-un vas de copt și frecați-le cu uleiul de măsline. Acoperiți cu folie.
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când sfecla este fragedă când este străpunsă.
Între timp, într-un castron mediu, aruncați șalotele cu oțetul de orez și oțetul de vin roșu.
Se adaugă 1/4 linguriță sare și se condimentează cu piper.
Curățați sfecla și tăiați-o în bucăți. Într-un robot de bucătărie, pulsați sfecla până se toacă mărunt; nu faceți piure.
Adăugați sfecla în șalotă și aruncați. Se dă la frigider până se răcește.
Tăiați primii 3 centimetri ai andivelor și rezervați. Înjumătățiți și miezuiți restul de andive, apoi feliați subțire transversal. Aruncați andivele feliate cu uleiul de nucă și condimentați cu sare și piper. Mutați andivele feliate pe farfurii și aranjați sulițele în jurul lor. Aruncați sfecla și lingurați-le pe sulițele de andive.
Se ornează cu brânza și se servește.