Salată de sfeclă de aur și Endive cu Brie de capră

Salată de sfeclă de aur și Endive cu Brie de capră
Salata de sfeclă de aur și Endive cu Brie de capră este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 174 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână andive, brie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de sfeclă murată și andive cu brânză de capră și nuci, Salată De Sfeclă Aurie Prăjită Și Brânză De Capră Albastră, și Tartă de sfeclă aurie cu brânză de capră, busuioc violet și vinetă de semințe de Mac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați sfecla într-un vas de copt și frecați-le cu uleiul de măsline. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când sfecla este fragedă când este străpunsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Între timp, într-un castron mediu, aruncați șalotele cu oțetul de orez și oțetul de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se adaugă 1/4 linguriță sare și se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Curățați sfecla și tăiați-o în bucăți. Într-un robot de bucătărie, pulsați sfecla până se toacă mărunt; nu faceți piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați sfecla în șalotă și aruncați. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Tăiați primii 3 centimetri ai andivelor și rezervați. Înjumătățiți și miezuiți restul de andive, apoi feliați subțire transversal. Aruncați andivele feliate cu uleiul de nucă și condimentați cu sare și piper. Mutați andivele feliate pe farfurii și aranjați sulițele în jurul lor. Aruncați sfecla și lingurați-le pe sulițele de andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ulei De NucUlei De Nuc
AndiveAndive
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
9
Se ornează cu brânza și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista