Salată de sfeclă de aur
Salata de sfeclă de aur este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 154 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de vin alb, brânză de capră, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Sfeclă De Aur, Salată de sfeclă de aur, și Salată de sfeclă roșie și aurie prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Înfășurați sfecla în pergament, apoi folie și așezați-o pe o foaie de copt cu margini. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 60 de minute.
Lăsați să se răcească complet. Curățați și tăiați sfecla în zaruri de 1/2 inch.
Transferați într-un castron mare.