Salată De Sfeclă De Aur
Salata de sfeclă de aur ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci, oțet de orez, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sfeclă de aur, Salată de sfeclă de aur, și Salată de sfeclă de aur și floarea soarelui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați sfecla într-o tigaie și adăugați apă la o adâncime de 1/2 inch. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți până când sfecla este ușor străpunsă cu o furculiță, aproximativ 1 1/2 ore. Puneți sfecla deoparte până când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate. Curățați și clătiți orice bucăți de piele. Feliați sfecla în runde groase de 1/2 inch, apoi tăiați-le în bețișoare groase de 1/4 inch.
Lăsați sfecla să se răcească la temperatura camerei.
Aruncați sfecla cu oțetul de orez, sarea și piperul.
Adăugați uleiul de măsline și muștarul și aruncați cu spanacul.
Se ornează cu nucile prăjite și brânza albastră mărunțită.
Faceți înainte: puteți prăji sfecla cu până la 3 zile înainte; aruncați-le chiar înainte de servire.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA