Salată De Sfeclă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă. Această rețetă servește 105 și costă 6 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 9 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Un amestec de sare, țelină, oțet de vin alb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), și Salată de sfeclă cu verdeață de sfeclă condimentată marocană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.împărțiți sfecla între 2 bucăți de folie; aduceți marginile împreună și sertizați pentru a face pachete. Prăjiți până când sfecla este doar fragedă când este străpunsă cu vârful unui cuțit, aproximativ 1 1/4 ore. Desfaceți sfecla și lăsați să se răcească.Între timp, bateți ulei, oțet, muștar, miere, sare și piper într-un castron mic pentru a face pansament.Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, alunecați pielea.
Tăiați în cuburi de 1/2 inch și puneți-le într-un castron mare.
Adăugați țelină, șalotă și pansament; aruncați pentru a acoperi bine.
Se servește la temperatura camerei sau răcit.