Salată De Sfeclă
Salata de sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 194 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană servește 6 și costă 91 de cenți pe porție. Dacă aveți sfeclă, murături de mărar, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 32%. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și Dressing de iaurt (alimente de putere), și Salată de sfeclă cu verdeață de sfeclă marocană condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a acoperi sfecla cu 1 inch. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când sfecla este ușor străpunsă cu o furculiță, aproximativ 40 de minute; se scurge. Se răcește sfecla la frigider până se răcește suficient pentru a se manipula.
Cojiți sfecla și radeți-o într-un bol mare. Amestecați prunele, nucile și muratul cu sfecla.
Adăugați maioneza și amestecați până când toate ingredientele sunt acoperite uniform. Se răcește complet înainte de servire.