Salată De Sfeclă

Salată De Sfeclă
Salata de sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 194 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Dacă aveți prune uscate, murături de mărar, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), și Salată de sfeclă cu verdeață de sfeclă condimentată marocană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a acoperi sfecla cu 1 inch. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când sfecla este ușor străpunsă cu o furculiță, aproximativ 40 de minute; scurgere. Se răcește sfecla în frigider până se răcește suficient pentru a se descurca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Curățați sfecla și radeți-o într-un castron mare. Se amestecă prunele, nucile și murăturile cu sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
MuraturiMuraturi
Prune UscatePrune Uscate
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați maioneza și amestecați până când toate ingredientele sunt acoperite uniform. Se răcește complet înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză

Echipamente

DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista