Salata peruviană Sarsa este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 70 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ridichi, brânză feta, fasole lima și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peruvian Sudado De Pescado (Tocană De Pește Peruvian), Picior de miel prăjit filipinez cu Sarsa, și Salată De Cartofi În Stil Peruan # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați sucul de lămâie și ingredientele rămase; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Stropiți pansamentul peste salată și aruncați ușor pentru a combina.