Salată de salată de unt cu vinetă balsamică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de salată de unt cu vinetă balsamică. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 278 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână slănină, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Salată de salată de unt cu tarhon și vinetă de miere de citrice, Salată de salată de creveți și unt cu vinetă de lămâie-portocală, și Piept de pui cu rozmarin, unt brun și Ravioli balsamici, salată caldă de spanac cu Pancettan și vinetă dulce.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea în cuburi de 3/4 inci. Într-o tigaie de 10 pe 15 inci, amestecați pâinea cu 3 linguri ulei, jumătate din usturoi și brânză.
Coaceți într-un cuptor 375 până când pâinea este aurie, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Tăiați slănina în fâșii de 1/4 inci. Amestecați slănina adesea într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu până când este crocantă, 6 până la 8 minute. Ridicați slănina cu o lingură pliată și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Într-un robot de bucătărie sau blender, învârtiți usturoiul rămas, oțetul balsamic, oțetul de vin și muștarul și, cu motorul pornit, turnați restul de 1/2 cană de ulei.
Rupeți salata în bucăți de mărimea mușcăturii și așezați-o într-un bol larg de servire.
Adăugați crutoane, slănină și sos de usturoi.
Se amestecă pentru a acoperi verdele.
Adăugați sare și piper după gust.