Salată de salată de creveți și ciuperci

Salată de salată de creveți și ciuperci
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre pescatarian? Învelișurile de salată cu creveți și ciuperci ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 298 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.55 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână varză de fasole, ciuperci portobello, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salata de pui wraps ca P. F. Changs-salata verde wraps sunt delicioase și un aperitiv unic pe care mulți oameni se bucură, Ciuperci-Tofu Salată Wraps, și Împachetări Cu Salată De Ciuperci Și Quinoa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sos, într-un blender, combinați primele 10 ingrediente; acoperiți și procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Presărați creveții cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, sotează creveții în 1 linguriță de ulei de canola timp de 4-6 minute sau până când creveții devin roz; îndepărtați și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
În aceeași tigaie, sotează ciupercile și ceapa roșie în uleiul rămas timp de 5-8 minute sau până se înmoaie. Întoarceți creveții în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați varză de fasole, cilantro și busuioc; gătiți și amestecați timp de 1 minut sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa verde și arahidele. Împărțiți între frunzele de salată; stropiți fiecare cu 1 sos de lingură. Îndoiți salata peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Ingrediente

2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivarză de fasole conservatăvarză de fasole conservată8Bibb sau frunze de salată BostonBibb sau frunze de salată Boston2(poate fi sau trece)ulei de canola, divizatulei de canola, divizat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriunt de arahide cremos cu conținut redus de grăsimiunt de arahide cremos cu conținut redus de grăsimi2(iarnă)busuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat1(poate fi sau trece)gingerroot proaspăt tocatgingerroot proaspăt tocat1cățel de usturoi, decojitcățel de usturoi, decojit4ceapa verde, feliataceapa verde, feliata1(poate fi sau trece)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ardei jalapeno tocatardei jalapeno tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 căpșună, decojită1 căpșună, decojită1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sos de soia de sodiu redussos de soia de sodiu redus0(poate fi sau trece)8 (U-12) creveți8 (U-12) creveți170Nuci de orice fel (tocate)pachet ciuperci portobello, tocate grosierpachet ciuperci portobello, tocate grosier1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa rosie tocataceapa rosie tocata0(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi2(iarnă)arahide sărate tocatearahide sărate tocate1(poate fi sau trece)ceașcă edamame congelată, dezghețatăceașcă edamame congelată, dezghețată454Nuci de orice fel (tocate)creveți medii nefierți, curățați, tăiați și tocați grosiercreveți medii nefierți, curățați, tăiați și tocați grosier1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Sequin Pinot Grigio cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Sequin Pinot Grigio
Sequin Pinot Grigio
Sequin Pinot Grigio este un vin Vesel, vibrant, perfect pentru a lumina orice ocazie. Este ușor, răcoritor și delicat barbotat, cu arome strălucitoare de nectarină luxuriantă, măr crocant și indicii de soare asemănător unui pepene galben într—un pahar. Serviți răcit și bucurați-vă de strălucire.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista