Salată de rucola și pere cu vinetă de arțar
Salata de rucola și pere cu vinaigretă de arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 188 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frunze de rucola, muștar dijon, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de rucola și pere cu vinetă de Sherry Dijon, Salată de rucola cu pere, brânză albastră și vinetă de caise, și Salată De Rucola, Pere Și Brânză De Capră Cu Vinetă De Rodie.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați siropul de arțar, muștarul, oțetul, sarea și piperul.
Șoptind constant, adăugați încet uleiul; pus deoparte. Aranjați rucola pe farfurii individuale și acoperiți cu pere și brânză.
Stropiți cu vinaigreta.Bacsis: pentru o salată caldă, încălziți vinaigreta într-o cratiță mică la foc mediu timp de 1 minut și înlocuiți spanacul cu rucola.