Salată de rucola și pere cu vinetă de arțar

Salată de rucola și pere cu vinetă de arțar
Salata de rucola și pere cu vinaigretă de arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 188 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frunze de rucola, muștar dijon, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de rucola și pere cu vinetă de Sherry Dijon, Salată de rucola cu pere, brânză albastră și vinetă de caise, și Salată De Rucola, Pere Și Brânză De Capră Cu Vinetă De Rodie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați siropul de arțar, muștarul, oțetul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MuștarMuștar
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Șoptind constant, adăugați încet uleiul; pus deoparte. Aranjați rucola pe farfurii individuale și acoperiți cu pere și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
BrânzăBrânză
PerePere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Stropiți cu vinaigreta.Bacsis: pentru o salată caldă, încălziți vinaigreta într-o cratiță mică la foc mediu timp de 1 minut și înlocuiți spanacul cu rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
RucolaRucola
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista