Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano

Salata de rucola, fenicul și Parmigiano Reggiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă fără gluten servește 1 și costă $2.99 pe portie. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet, brânză parmigiano reggiano, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Fenicul, Țelină, Portobello Și Parmigiano Reggiano, Rucola, cireșe aurii, migdale Marconane și Parmigiano-Reggiano, și Salată cu Parmigiano-Reggiano și dressing de hamsii.
Instrucțiuni
Feliați subțire o ceapă roșie și amestecați împreună apa caldă, oțetul și zahărul.
Așezați ceapa într-un castron puțin adânc și turnați lichid de decapare deasupra. Lăsați deoparte în timp ce vă pregătiți restul cinei. Cu cât stă mai mult, cu atât ceapa va fi mai dulce și mai acidulată.Spălați și uscați rucola, puneți-o într-un castron mediu.
Adăugați becul de fenicul tăiat subțire. Folosind un cojitor de legume, radeți bucăți de parmigiano reggiano pe salată.
Scoateți ceapa din lichidul de murat și tăiați cubulețe.
Adăugați la bowl.In un castron mic separat sau o ceașcă de măsurare din sticlă, amestecați împreună sucul de lămâie, zahărul, sarea și piperul. În timp ce bateți, adăugați încet uleiul de măsline și amestecați până se emulsionează ușor. Aruncați pansamentul cu salata chiar înainte de servire. Bucurați-vă!