Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano

Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano
Salata de rucola, fenicul și Parmigiano Reggiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă fără gluten servește 1 și costă $2.99 pe portie. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet, brânză parmigiano reggiano, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Fenicul, Țelină, Portobello Și Parmigiano Reggiano, Rucola, cireșe aurii, migdale Marconane și Parmigiano-Reggiano, și Salată cu Parmigiano-Reggiano și dressing de hamsii.

Instrucțiuni

1
Feliați subțire o ceapă roșie și amestecați împreună apa caldă, oțetul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2
Așezați ceapa într-un castron puțin adânc și turnați lichid de decapare deasupra. Lăsați deoparte în timp ce vă pregătiți restul cinei. Cu cât stă mai mult, cu atât ceapa va fi mai dulce și mai acidulată.Spălați și uscați rucola, puneți-o într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați becul de fenicul tăiat subțire. Folosind un cojitor de legume, radeți bucăți de parmigiano reggiano pe salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
4
Scoateți ceapa din lichidul de murat și tăiați cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați la bowl.In un castron mic separat sau o ceașcă de măsurare din sticlă, amestecați împreună sucul de lămâie, zahărul, sarea și piperul. În timp ce bateți, adăugați încet uleiul de măsline și amestecați până se emulsionează ușor. Aruncați pansamentul cu salata chiar înainte de servire. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista