Salată de rucola cu sos de fructe de pădure
Salata de rucola cu sos de fructe de padure este o fără gluten și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați jicama, fistic, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Salată de spanac cu fructe de pădure și Avocado cu Fetan și fistic într-un pansament cremos cu semințe de Mac, Salată De Rucola De Vară, și Salată de rucola, fructe de pădure și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pansament, puneți 1/4 cană de căpșuni, oțet, ulei, miere și sare într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Rotiți brânza de capră în fistic; tăiat în opt felii. Împărțiți rucola între patru farfurii de salată; acoperiți fiecare cu mure, afine, jicama, căpșuni rămase și două felii de brânză de capră.