Salată De Rucola Cu Smochine, Feta Și Migdale Marcona

Salata de rucola cu smochine, Feta și migdale Marconan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 312 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de pe blogul Divas Intern are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, feta din lapte de capră, salată de rucola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Salată de rucola cu ulei de trufe albe, migdale Marconan și parmezan ras, Rucola, cireșe aurii, migdale Marconane și Parmigiano-Reggiano, și Salată prăjită de conopidă și chin de năut și rucola cu migdale, rodie și Fetan într - un Dressing Lemony Tahini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Luni Fericite Fără Carne!Este o zi plină de zgomot în Los Angeles, dar cel puțin este o pauză de ploaie. Am reușit să mă strecor într-o excursie la piața fermierilor de la Hollywood ieri, așa că am mai multe rețete grozave care vin în următoarele câteva weeks.In între timp, iată salata mea preferată pe care am făcut-o recent. De ani de zile, m-am dedicat artei salatei. Există atât de multe combinații diferite de ingrediente și arome. Cine are nevoie de aceeași salată de salată iceberg veche? Există salate de vară, salate de toamnă, salate de iarnă. Imaginația ta este ghidul tău.Inspirația pentru această salată a venit din minunatele smochine organice care au apărut la magazinul meu alimentar. Pentru această salată de" toamnă", am împerecheat smochinele cu rucola sălbatică de la Kenter Canyon Farms, unul dintre producătorii mei preferați de salată ecologică și verdeață din județul Ventura (disponibil atât pe piețele Whole Foods, cât și pe piețele fermierilor locali). Pentru a completa profilurile de aromă, am acoperit salata cu o feta de lapte de capră crudă de la Redwood Hill Farms, care are Tang frumos și migdale Marcona. Pansamentul era o simplă vinetă balsamică.Acum, pun pariu că vă întrebați: "ce naiba este o migdale Marcona?"Dacă nu le-ai gustat niciodată, atunci ești pentru un răsfăț! Iată de la Wikipedia: "soiul de migdale Marcona, care este mai scurt, mai rotund, mai dulce și mai delicat ca textură decât alte soiuri, își are originea în Spania și devine popular în America de Nord și în alte părți ale lumii.[17] migdalele Marcona sunt servite în mod tradițional după ce au fost ușor prăjite în ulei și sunt folosite și de bucătarii spanioli pentru a pregăti un desert numit turrn."Atât Kuzak, cât și cu mine am fost" ooohing "și" ahhing " peste această salată. Nu numai că prezentarea a fost frumoasă, dar aromele au fost la fața locului. Și mai bine, acesta este un fel de mâncare sănătos, cu multe fructe (smochine), verdeață (rucola), grăsimi sănătoase (ulei de măsline, migdale) și proteine (migdale, feta). Mi-a plăcut atât de mult, am făcut-o din nou pentru cină în noaptea următoare...Salată de rucola cu smochine, feta și migdale Marcona
Timp de pregătire: 5 minute
Ingrediente1 smochine de halbă, sferturate4 căni de rucola organică1 / 2 cană de migdale Marcona1 / 4 cană de lapte de capră fetabalsamic vinaigrette:2 linguri de oțet balsamic bun 1/4 cană ulei de măsline extravirginsare și piper
Pentru a face vinaigreta balsamică, așezați oțetul balsamic într-un castron. Încet, amestecați uleiul de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper.
Puneți un sfert din rucola și smochine pe o farfurie. Repetați cu ingredientele rămase, așezându-le pe încă trei farfurii. Acoperiți fiecare farfurie cu un sfert din migdale și brânză feta.
Stropiți cu vinaigreta. Bucurați-vă!Sursă pentru Ingredientefigine organice, Kenter Canyon Farms rucola organică pentru bebeluși, Redwood Hill Farms lapte de capră crud feta, migdale Marcona, oțet balsamic și ulei de măsline extravirgin din Whole Foods
Arlight, nu scriu despre acest vin aici pentru că se împerechează uimitor cu acest fel de mâncare (într-adevăr, poate fi puțin prea îndrăzneț). Scriu despre asta pentru că este unul dintre cele mai bune vinuri pe care le-am gustat recent-Alban Syrah din 2005, podgoriile Lorraine. Acest vin seminal a fost evaluat cu râvnitele 100 de puncte (un scor perfect) de Robert Parker, care tinde să fie un iubitor al big Central Coast Syrah. Alban este un producător Central Coast specializat în soiuri de Rhone.Am decantat această sticlă, care este încă considerată a bea pe partea tânără (și ar trebui să bea bine până în 2022), timp de peste două ore înainte de a o bea. Un prim gust, era clar de calitatea acestui vin. Era mai blând și mai fumos decât anticipasem, fructul pe partea mai slabă pentru California (mure, fructe mai întunecate). Senzațiile reale au fost mirosurile și gusturile fumurii, aproape de slănină. Asta a fost ... am mai găsit un vin cu șuncă! Și finalul acestui vin. A durat aproape un minut, desfășurându-se încet peste palatul meu ca un nor de fum. Slavă Domnului că mai avem două sticle ascunse în pivnița noastră. Îi vom lăsa să mai pândească o vreme...