Salată de rucola cu cartofi și fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de rucola cu cartofi și fasole verde. O porție conține 241 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Rețetă De Salată De Rucola Cu Fasole Verde Și Ridichi, Fingerling Prăjit Și Salată De Roșii Cu Fasole Verde Și Rucola, și Salată de caracatiță cu cartofi și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un vas de copt puțin adânc, aruncați cartofii cu usturoiul și 1 linguriță de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se prăjește timp de 35 până la 40 de minute sau până se înmoaie.
Lasă să se răcească ușor.
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă.
Adăugați fasolea verde și fierbeți până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Se scurge și se clătește sub apă rece, apoi se scurge din nou.
Într-un castron mare, bateți restul de 6 linguri de ulei de măsline cu 2 1/2 linguri de oțet și muștar. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o cană de măsurare din sticlă, acoperiți ceapa roșie cu apă clocotită și lăsați să stea 30 de secunde.
Scurgeți și amestecați restul de 1/2 lingură de oțet.
Înjumătățiți sau sferturi cartofii.
Adăugați-le în vinetă cu ceapa, caperele și orice usturoi din vasul de copt și aruncați ușor.
Adăugați rucola și fasolea verde, aruncați din nou și serviți.