Salată De Roșii Marinată De Moștenire

Salată De Roșii Marinată De Moștenire
Salata de roșii marinată de moștenire ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă $1.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 185 calorii. Dacă aveți moștenire fermă, frunze de busuioc, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Roșii Marinată De Moștenire, Salată De Roșii Marinată De Moștenire, și Salată de roșii Heirloom cu Granita de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună oțetul și uleiul. Clătiți și roșii de bază și felie 1/3 la 1/2 inch grosime. Aranjați în straturi într-un recipient etanș sau pe un vas de servire, stropind amestecul de oțet și stropind mentă, busuioc, sare și piper uniform peste fiecare strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 4 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista