Salată de Romaine cu ceapă roșie, nuci și vinetă portocalie

Salată de Romaine cu ceapă roșie, nuci și vinetă portocalie
Salata de Romaine cu ceapă roșie, nuci și vinaigretă portocalie necesită în jur 5 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 337 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Această rețetă este plăcută de 74 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cap la magazin și ridica sac pre-spălate romaine, sare, ceapa, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Rețete similare includ Salată de Romaine cu ceapă roșie, nuci și vinetă portocalie, Salată de rucola și Romaine cu nuci și vinetă de brânză albastră, și Salată de Romaine cu vinaigretă de portocale-Tahini.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Prăjiți nucile la foc mic într-o tigaie mică până când sunt crocante și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Așezați romaine într-un bol de salată și împrăștiați ceapa roșie peste verdeață. Într-un castron mic, combinați marmelada, fulgii de ardei roșu, oțetul balsamic și rozmarinul proaspăt sau uscat folosind o furculiță sau un tel mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Rozmarin UscatRozmarin Uscat
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
RomaineRomaine
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Stropiți ulei de măsline extravirgin în pansament până se combină. Condimentează pansamentul cu sare, după gust. Rochie si amestecati salata si ajusta condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vie di Romans Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Vie di Romans Chardonnay
Vie di Romans Chardonnay
Un vin sec făcut cu struguri 100% Chardonnay.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista