Salată de Quinoa cu caise, busuioc și fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Quinoa cu caise, busuioc și fistic. Această rețetă face 6 porții cu 291 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, suc de lămâie, fistic ușor și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Quinoa cu caise și fistic, Brioșe cu quinoa de migdale cu cireșe, caise și fistic, și Salată de iarnă cu fistic și caise uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță mică la foc mare. Se amestecă quinoa. Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți până când lichidul este doar absorbit și quinoa este umedă și aproape fragedă, aproximativ 15 minute.
Transferați quinoa într-un castron mare și amestecați imediat uleiul, caisele, 1 1/4 lingurițe de sare și 3/4 linguriță de piper. Se lasă deoparte să se răcească ușor, aproximativ 20 de minute, amestecând de câteva ori. La frigider până la răcire, cel puțin 2 ore.
Când quinoa este rece și gata de servit, amestecați rucola, busuiocul, sucul de lămâie și fisticul.
Adăugați sare și piper după gust.
Se presară cu brânza de capră și se servește.