Salată De Pătrunjel-Farro

Salată De Pătrunjel-Farro
Salata de pătrunjel-Farro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 4 și costă 77 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 111 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați farro pre-gătit, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 67%. Încercați Salată De Pătrunjel-Farro, Salată Farro cu pesto de pătrunjel, și Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus încă 15 Farro-uri pe care le vei iubi pentru totdeauna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți farro conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
2
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați farro gătit și pătrunjel în amestecul de oțet; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro GătitFarro Gătit
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
4
Variația 1: roșii și castraveți pregătiți rețeta de bază până la Pasul 2, înlocuind 1 1/2 linguri suc proaspăt de lămâie cu oțet de sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CastraveteCastravete
TomateTomate
BazaBaza
5
Adăugați Farro gătit, 1/2 cană de roșii proaspete tăiate cubulețe, 1/2 cană de castraveți tăiați cubulețe, 1/4 cană de frunze de pătrunjel proaspăt tocate, 1/4 cană de mentă proaspătă tocată și 1/4 cană de ceapă verde tocată la amestecul de suc de lămâie; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
Farro GătitFarro Gătit
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
CastraveteCastravete
TomateTomate
6
Servește 4 (Dimensiune de servire: 3/4 cană) calorii 97; grăsime 4G( sat 5g); sodiu 330 mg
7
Variația 2: busuiocul și porumbul pregătesc rețeta de bază prin pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
BazaBaza
PorumbPorumb
8
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 1 cană sâmburi de porumb proaspăt (aproximativ 2 Spice) în tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb ProaspătPorumb Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați farro gătit, porumb și 1/2 cană de busuioc proaspăt tocat în vinetă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro GătitFarro Gătit
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
VinetăVinetă
PorumbPorumb
11
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 3/4 cană) calorii 157; grăsime 9g( sat 1g); sodiu 332 mg
12
Variația 3: ceapă, Feta și ardei gras pregătiți rețeta de bază până la Pasul 2, omițând sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
BazaBaza
Brânză FetaBrânză Feta
SareSare
13
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați 1/2 cană de ceapă roșie tăiată cubulețe și 1/2 cană de ardei gras portocaliu tăiat cubulețe în tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați farro gătit, ceapă și ardei gras în vinetă; aruncați pentru a acoperi. Îndoiți în 1/4 cană de brânză feta mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro GătitFarro Gătit
Ardei GrasArdei Gras
Brânză FetaBrânză Feta
VinetăVinetă
CeapăCeapă
16
Servește 4 (Dimensiune de servire: 3/4 cană) calorii 156; grăsime 4G( sat 4G); sodiu 136 mg

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista