Salată De Pătrunjel-Farro
Salata de pătrunjel-Farro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 4 și costă 77 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 111 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați farro pre-gătit, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 67%. Încercați Salată De Pătrunjel-Farro, Salată Farro cu pesto de pătrunjel, și Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus încă 15 Farro-uri pe care le vei iubi pentru totdeauna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți farro conform instrucțiunilor.
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Adăugați farro gătit și pătrunjel în amestecul de oțet; aruncați pentru a acoperi.
Variația 1: roșii și castraveți pregătiți rețeta de bază până la Pasul 2, înlocuind 1 1/2 linguri suc proaspăt de lămâie cu oțet de sherry.
Adăugați Farro gătit, 1/2 cană de roșii proaspete tăiate cubulețe, 1/2 cană de castraveți tăiați cubulețe, 1/4 cană de frunze de pătrunjel proaspăt tocate, 1/4 cană de mentă proaspătă tocată și 1/4 cană de ceapă verde tocată la amestecul de suc de lămâie; aruncați pentru a acoperi.
Servește 4 (Dimensiune de servire: 3/4 cană) calorii 97; grăsime 4G( sat 5g); sodiu 330 mg
Variația 2: busuiocul și porumbul pregătesc rețeta de bază prin pas
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați 1 cană sâmburi de porumb proaspăt (aproximativ 2 Spice) în tigaie; saut 3 minute.
Adăugați farro gătit, porumb și 1/2 cană de busuioc proaspăt tocat în vinetă; aruncați pentru a acoperi.
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 3/4 cană) calorii 157; grăsime 9g( sat 1g); sodiu 332 mg
Variația 3: ceapă, Feta și ardei gras pregătiți rețeta de bază până la Pasul 2, omițând sarea.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați 1/2 cană de ceapă roșie tăiată cubulețe și 1/2 cană de ardei gras portocaliu tăiat cubulețe în tigaie; saut 2 minute.
Adăugați farro gătit, ceapă și ardei gras în vinetă; aruncați pentru a acoperi. Îndoiți în 1/4 cană de brânză feta mărunțită.
Servește 4 (Dimensiune de servire: 3/4 cană) calorii 156; grăsime 4G( sat 4G); sodiu 136 mg