Salată de pui și pere la grătar
Salata de pui și pere la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 2,52 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 312 calorii. Această rețetă servește 5. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați salată verde ruptă, brânză brie, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Pui la gratar cu spelta, salata de pere si nasturel, salata de pere la gratar si salata de pere la gratar sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Prăjiți puiul, acoperit, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de foc timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne indică 170°.
Aranjați salata verde, brânza, perele și nucile pecan pe farfurii individuale. felie pui; aranjați peste salată.
Bateți concentratul de sucul de mere, uleiul, oțetul, muștarul, sare și piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Blanchard Perez Cava Brut. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Blanchard Perez Cava Brut]()
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Brut este de culoare galben pai, cu pete verzi. Nasul este proaspăt și expresiv, cu arome primare de măr verde și pere, împreună cu nuci uscate și note de pâine proaspătă coaptă. În gust, notele de fructe coapte cu caracter expresiv de citrice sunt însoțite de o notă de ierburi mediteraneene. Aciditatea, greutatea și textura echilibrate au ca rezultat un final lung și plin de viață. Acest vin spumant are echilibrul perfect de uscăciune, bule și fructe pentru a îmbogăți orice experiență culinară. Este o alegere fantastică de servit alături de legume, creveți și crustacee, sau delicioasă de la sine! Amestecul: 33% Macabeo, 33% Xarel-lo, 34% Parellada