Salată de pui la grătar-rucola cu Salsa de roșii la grătar

Salata de pui la grătar-rucola cu Salsan de roșii la grătar este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 365 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de oțet de vin roșu, tăieturi de piept de pui, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de pui la grătar cu lămâie și piper negru și salată de rucola-roșii, Paillard de pui la grătar cu lămâie și piper negru și salată de rucola-roșii, și Salată de legume la grătar, rucola și roșii galbene.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar reglând grătarul astfel încât să fie la 4 până la 5 inci de flacără sau sursa de căldură.
Încălziți un grătar cu gaz la înălțimeun grătar cu cărbune la cald mediu (cărbunii trebuie acoperiți cu cenușă ușoară și ar trebui să puteți ține mâna chiar peste grătar timp de cel mult trei secunde). Grătiți roșiile, ardeii grași și jalapeo, întorcându-le ocazional, până când cojile de roșii sunt crăpate și înnegrite în pete, 3 până la 4 minute, peste cărbune, aproximativ de două ori mai mult decât pentru gaz și până când cojile de piper și jalapeo sunt înnegrite, 7 până la 8 minute.
Scoateți-le de pe grătar.
Lăsați roșiile să se răcească și puneți ardeii și jalapeo într-o pungă de hârtie sau plastic la abur până se răcesc suficient pentru a se descurca, aproximativ 10 minute.
Îndepărtați și aruncați cojile, semințele și membranele din ardei și jalapeo, dar nu și roșiile. Într-un blender sau un robot de bucătărie, combinați roșiile,ardeii, jalapeo (precum și sucurile din legume), usturoiul, oțetul și 3 linguri. din uleiul de măsline și pulsul până când salsa are o consistență groasă. Condimentează după gust cu sare și piper. Într-un castron mediu, bateți sucul de lămâie cu 1 lingură. din uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Periați Cotletele de pui cu 1 până la 2 Tbs. ulei de măsline. Grătiți până devin aurii pe o parte, aproximativ 2 minute, întoarceți-le, condimentați cu sare și piper și continuați să grătiți până devin aurii și fierte, încă 2 minute.
Adăugați rucola și Parmigiano ras în sucul de lămâie și uleiul de măsline și aruncați. Pentru a servi, împărțiți Cotletele de pui în șase farfurii și acoperiți cu salsa și apoi cu salata de rucola.
57, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
9, Grăsimi Polinesaturate