Salată de pui la grătar-rucola cu Salsa de roșii la grătar

Salată de pui la grătar-rucola cu Salsa de roșii la grătar
Salata de pui la grătar-rucola cu Salsan de roșii la grătar este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 365 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de oțet de vin roșu, tăieturi de piept de pui, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de pui la grătar cu lămâie și piper negru și salată de rucola-roșii, Paillard de pui la grătar cu lămâie și piper negru și salată de rucola-roșii, și Salată de legume la grătar, rucola și roșii galbene.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un grătar reglând grătarul astfel încât să fie la 4 până la 5 inci de flacără sau sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Încălziți un grătar cu gaz la înălțimeun grătar cu cărbune la cald mediu (cărbunii trebuie acoperiți cu cenușă ușoară și ar trebui să puteți ține mâna chiar peste grătar timp de cel mult trei secunde). Grătiți roșiile, ardeii grași și jalapeo, întorcându-le ocazional, până când cojile de roșii sunt crăpate și înnegrite în pete, 3 până la 4 minute, peste cărbune, aproximativ de două ori mai mult decât pentru gaz și până când cojile de piper și jalapeo sunt înnegrite, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți-le de pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Lăsați roșiile să se răcească și puneți ardeii și jalapeo într-o pungă de hârtie sau plastic la abur până se răcesc suficient pentru a se descurca, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
5
Îndepărtați și aruncați cojile, semințele și membranele din ardei și jalapeo, dar nu și roșiile. Într-un blender sau un robot de bucătărie, combinați roșiile,ardeii, jalapeo (precum și sucurile din legume), usturoiul, oțetul și 3 linguri. din uleiul de măsline și pulsul până când salsa are o consistență groasă. Condimentează după gust cu sare și piper. Într-un castron mediu, bateți sucul de lămâie cu 1 lingură. din uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Dientes De AjoDientes De Ajo
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Periați Cotletele de pui cu 1 până la 2 Tbs. ulei de măsline. Grătiți până devin aurii pe o parte, aproximativ 2 minute, întoarceți-le, condimentați cu sare și piper și continuați să grătiți până devin aurii și fierte, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Adăugați rucola și Parmigiano ras în sucul de lămâie și uleiul de măsline și aruncați. Pentru a servi, împărțiți Cotletele de pui în șase farfurii și acoperiți cu salsa și apoi cu salata de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
Serviți imediat.
1
Calorii
1
440, grăsime
2
20, Calorii Grase
1
180, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
57, Grăsimi Mononesaturate
4
12, carbohidrați
5
670, colesterol
6
85, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
9, Grăsimi Polinesaturate
2
2, sodiu

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Bucătăriimexican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista