Salată de pui la grătar cu feta și castraveți
Salata de pui la gratar cu Fetan si castraveti este un fără gluten și primar rețetă cu 12 porții. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 86 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți suc de lămâie, mentă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată De Pui La Grătar Cu Ridichi, Castraveți Și Pesto De Tarhon, Salată Orzo cu năut, castraveți, lămâie, mărar și Feta, și Salată de piersici, pui și feta la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți puiul cu ulei; presărați cu 1/2 linguriță sare și piper.
Așezați puiul pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Puneți puiul pe platou; lăsați să se răcească 5 minute. Feliați fiecare piept de pui jumătate în jumătate pe lungime și feliați bucățile de pui transversal în felii subțiri.
Combinați puiul, castravetele și următoarele 6 ingrediente.
Se presara cu restul de 1/4 lingurita de sare; amestecati pentru a combina.
Garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.