Salată de pui la grătar cu Avocado și Mango

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui la grătar cu Avocado și Mango. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 306 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de avocado, salată verde, chutney de mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Salată de pui și Avocado la grătar cu sos de Mango, Salată De Avocado-Mango Cu Creveți La Grătar, și Pui la gratar cu Avocado Mango Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați uleiul, sucul, chutney-ul, sosul de soia și ghimbirul într-un castron mic.
Așezați puiul pe farfurie mare; lingură 2 linguri amestec de ulei peste pui, rezervând restul pentru salată. Întoarceți puiul la strat și lăsați să stea 5 minute.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 4 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata, periat cu amestec de ulei de pe farfurie înainte de a se întoarce. Feliați puiul transversal în fâșii.
Aranjați verdele, mango și avocado pe 4 farfurii de servire. Aranjați puiul peste verdeață.
Stropiți pansament rezervat peste salate.
Alegerea vinului Andreei: un Fumd Blanc din California oferă echilibrul perfect pentru a completa pansamentul acidulat. Căutați Dry Creek din California (1 USD
sau Hogue din Washington (8 dolari).-- Andrea Immer Robinson