Salată de pui fără Gluten cu sos de prune

Salata de pui fără Gluten cu sos de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 197 calorii. Un amestec de apă, oțet de cidru, amestec de salate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos De Prune Fără Gluten, Gratin De Frangipan De Prune (Fără Gluten, Fără Cereale, Paleo), și Salată De Pui Chinezească Fără Gluten, Fără Lactate, Fără Zahăr.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul de prune, apa, oțetul, amidonul de porumb și muștarul.
Pulverizați wok sau tigaie de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mare.
Adăugați pui; se prăjește aproximativ 2 minute sau până când nu mai este roz în centru.
Adăugați morcovul și ceapa; se prăjește 1 minut.
Se amestecă amestecul de sos de prune.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Scoateți amestecul de pui din wok. Dați la frigider aproximativ 30 de minute până se răcește.
Se servește peste amestecul de salată.