Salată De Pui De Bivol La Grătar
Salata de pui de bivol la grătar necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 286 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sos de piper, amestec de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartoful, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cartofi Dulci ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Rețete similare includ Salată De Pui De Bivol La Grătar, Salată De Pui De Bivol La Grătar, și Salată ușoară de pui de bivol la grătar cu sos cremos de brânză albastră.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Filetați puiul, cartofii și țelina alternativ pe fiecare dintre cele opt frigarui metalice de 8 până la 10 inci, lăsând spațiu de 1/4 inci între fiecare bucată.
Se amestecă sosul de ulei și piper; periați peste pui și legume.
Se presară cu amestec de piper și sare condimentată.
Acoperiți și grătați kabobs la 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute, întorcându-se ocazional, până când puiul nu mai este roz în centru și cartofii sunt fragezi.
Aranjați romaine și morcov pe 4 farfurii individuale de servire. Completați fiecare cu 2 kabobs.
Se servește cu pansament.