O porție conține 214 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de boia de ardei, pudră de curry, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de pui curry în cupe de salată, Cupe De Salată De Ouă Curry, și Salată de pui în cupe de salată.
Instrucțiuni
1
Puneți migdalele într-o tigaie uscată la foc mediu. Gatiti, amestecand des, pana se rumeneste doar auriu si parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se scoate într-un bol și se lasă să se răcească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați maioneza, pudra de curry, paprika, scallions, stafide și migdale într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Maioneză
Ceapa Verde
Migdale
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se adaugă puiul și se amestecă până se acoperă bine. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
5
Aranjați frunzele de salată pe un platou. Umpleți fiecare cană cu aproximativ 2 linguri. salata de pui si se serveste.