Salată de pui cu nuci și pansament Roquefort

Salata de pui cu nuci și sos Roquefort ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 700 de calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $12.39 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de roquefort, piper proaspăt măcinat, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: salată prăjită de andive și pere cu rucola, nuci și Roquefort, Friptură de fustă la grătar și salată de rucola cu pansament Roquefort și Catalina, și Mușchi feliat înăbușit în ceapă, cu plăcintă cu cartofi Roquefort și salată de spanac cu sos de slănină.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, prăjiți nucile la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Scoateți nucile din tigaie și tăiați-le în bucăți destul de mari.
În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat. Condimentați pieptul de pui cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper și adăugați-le în tigaie. Gatiti puiul pana se rumeneste, aproximativ 5 minute. Întoarceți și gătiți până aproape gata, cu aproximativ 3 minute mai mult. Acoperiți tigaia, scoateți-o de pe foc și lăsați aburul timp de 5 minute.
Scoateți pieptul de pui din tigaie. Când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați pieptul de pui în bucăți de mușcătură.
Între timp, într-un vas de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați oțetul, smântâna, 1/8 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Adăugați restul de 5 linguri de ulei încet, amestecând.
Adăugați Roquefort și amestecați doar pentru a combina, lăsând pansamentul gros.
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, aruncați salata verde și radicchio cu jumătate din pansament.
Pune salata pe farfurii. Completați salatele cu puiul. Puneți pansamentul rămas peste pui și apoi presărați cu nuci.
Recomandarea vinului: Roquefort sărat strigă pentru un vin dulce pentru a oferi contrast-dar
Sauternes, partenerul clasic de brânză al lui Roquefort, este prea dulce. Încercați în schimb un uscător și mult mai puțin costisitoare Cteaux du