Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Salata de pui cu căpșuni-portocale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 379 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căpșuni, salată cu frunze rupte, spanac rupt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma siropul de clătite, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Prăjită Franceză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Salată de pui cu căpșuni și portocale, Salată De Pui Cu Afine De Căpșuni Cu Vinaigretă De Portocale, și Salată De Portocale-Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Împărțiți spanacul și salata verde între două farfurii de salată. Aranjați puiul, căpșunile și portocalele pe salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
3 Bețișoare De Covrig
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2
Combinați siropul și oțetul; stropiți peste salate. Se acoperă cu nuci, dacă se dorește.