Salată De Primăvară Cu Vinetă Acidulată

Salată De Primăvară Cu Vinetă Acidulată
Salata de primăvară cu vinaigretă acidulată este o fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 88 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă pentru Primăvară. Această rețetă de la Martha Stewart are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de zahăr, ulei de măsline, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată verde cu vinetă de busuioc acidulat, Salată de fasole verde în vinetă acidulată, și Salată de spanac cu slănină și vinetă acidulată pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista