Salată de porumb prăjit și ardei roșu

Salată de porumb prăjit și ardei roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de porumb prăjit și ardei roșu. O porție conține 187 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.39 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți muștar dijon, porumb urechi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ A-porumb-Ing Grace: Risotto de ardei roșu, porumb și slănină, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar cu gaz la mediu. Grătare cu ulei; ardei la grătar, rotind o dată sau de două ori, până la carbonizare, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Transferați într-un castron; acoperiți bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Scoateți din castron; îndepărtați pielea.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Ungeți porumbul cu 1 lingură. ulei de măsline; se condimentează cu sare și piper. Gratiți porumbul, rotind, până când este ușor carbonizat, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se ia de pe foc și se răcește.
7
Într-un castron mare, amestecați oțetul și muștarul. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă în uleiul de măsline rămas. Tăiați ardeii; tăiați boabele de porumb din știuleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Se amestecă ardeii, porumbul, scallions și cilantro în castron cu dressing și aruncați. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista