Salată de porumb prăjit și ardei roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de porumb prăjit și ardei roșu. O porție conține 187 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.39 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți muștar dijon, porumb urechi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ A-porumb-Ing Grace: Risotto de ardei roșu, porumb și slănină, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar cu gaz la mediu. Grătare cu ulei; ardei la grătar, rotind o dată sau de două ori, până la carbonizare, 10 până la 15 minute.
Transferați într-un castron; acoperiți bine.
Lăsați să stea 10 minute.
Scoateți din castron; îndepărtați pielea.
Ungeți porumbul cu 1 lingură. ulei de măsline; se condimentează cu sare și piper. Gratiți porumbul, rotind, până când este ușor carbonizat, 7 până la 10 minute.
Se ia de pe foc și se răcește.
Într-un castron mare, amestecați oțetul și muștarul. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă în uleiul de măsline rămas. Tăiați ardeii; tăiați boabele de porumb din știuleți.
Se amestecă ardeii, porumbul, scallions și cilantro în castron cu dressing și aruncați. Se condimentează cu sare și piper.
Se servește la temperatura camerei.