Salata de porumb prăjită, fasole neagră și Mango este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 2,29 USD pe porție. O porție conține 247 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de fasole, verdeață de salată gourmet, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fasole neagră și porumb cu Mango, Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră, și Salată De Fasole Neagră Și Porumb Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde. Se amestecă porumbul; gatiti 8 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Porumb
3
Puneți amestecul de porumb într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați mango și ingredientele rămase, cu excepția verdețurilor; se amestecă bine. Aranjați 1 cană de verdeață pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Lingură 1 cană amestec de porumb peste verdeață.