Salată de porumb la grătar
Salata de porumb la gratar necesita aproximativ 30 de minute de la inceput pana la sfarsit. Pentru 1,96 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 262 de calorii , 5 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 7. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a fost perfect. Această rețetă de la Taste of Home necesită urechi de porumb, rozmarin, spanac rupt și roșii prune. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Cu un scor de lingură de 71% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salata de porumb proaspăt la grătar , Salata de cartofi roșii de pui și porumb la grătar și Salata de porumb la grătar .
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul și rozmarinul; adauga porumb. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; îndepărtați porumbul din marinadă. Sigilați punga și puneți marinata la frigider.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătiți porumbul, acoperit, la foc mediu, timp de 15-18 minute sau până când se înmoaie, întorcându-le din când în când. Întoarceți porumbul în marinadă; adăugați roșii. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 4 ore sau peste noapte.
Scurge porumbul și roșiile, rezervând marinada.
Tăiați porumbul de pe știulete. Aranjați spanacul pe farfurii de salată; deasupra cu roșii și porumb.
Stropiți cu marinada rezervată.