Salată de porumb la grătar

Salată de porumb la grătar
Salata de porumb la gratar necesita aproximativ 30 de minute de la inceput pana la sfarsit. Pentru 1,96 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 262 de calorii , 5 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 7. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a fost perfect. Această rețetă de la Taste of Home necesită urechi de porumb, rozmarin, spanac rupt și roșii prune. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Cu un scor de lingură de 71% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salata de porumb proaspăt la grătar , Salata de cartofi roșii de pui și porumb la grătar și Salata de porumb la grătar .

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul și rozmarinul; adauga porumb. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; îndepărtați porumbul din marinadă. Sigilați punga și puneți marinata la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătiți porumbul, acoperit, la foc mediu, timp de 15-18 minute sau până când se înmoaie, întorcându-le din când în când. Întoarceți porumbul în marinadă; adăugați roșii. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Scurge porumbul și roșiile, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Tăiați porumbul de pe știulete. Aranjați spanacul pe farfurii de salată; deasupra cu roșii și porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Stropiți cu marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții7
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista