Salată de porumb dulce cu fasole verde și alune
Salata de porumb dulce cu fasole verde și alune este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 223 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, spice de porumb, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Cu Alune, Fasole Verde Cu Alune, și Fasole Verde Cu Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți alunele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți-le timp de 8 minute, sau până se rumenesc.
Lăsați să se răcească, apoi frecați nucile împreună într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta pielea.
Transferați pe o suprafață de lucru și tocați grosolan alunele.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați spicele de porumb și fierbeți-le la foc moderat până când sunt fragede, aproximativ 4 minute. Cu clești, transferați porumbul pe o foaie de copt cu margini. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați sâmburii de pe bob de porumb.
Adăugați fasolea verde în oală și fierbeți până când este crocantă, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și clătiți fasolea sub apă rece. Se usucă.
Tăiați fasolea în lungimi de 1 inch.
Într-un castron mare, amestecați uleiul de măsline cu oțetul și condimentați cu sare și piper.
Adăugați roșiile, ceapa verde, porumbul și fasolea și aruncați.
Se presară cu alunele și se servește.