Salată De Portocale, Pătrunjel Și Nuci
Salata de portocale, pătrunjel și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 40 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 30. Dacă aveți portocale, muștar dijon, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă, Bulgur și portocale cu vinetă de pătrunjel, Salată De Portocale-Nuci, și Salată de portocale-nuc cu pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Îndepărtați fâșiile lungi de coajă de pe o portocală. Feliați pe jumătate foarte subțire în julienne.
Tăiați coaja și miezul departe de portocală, urmând conturul portocalei. Ținând portocaliu peste un castron, tăiați între membrane, permițând segmentelor să cadă în castron. Strângeți sucul în castron; aruncați membrana. Repetați cu portocalele rămase.