Salată de piață a fermierilor cu runde de brânză de capră condimentată
Salata de piață a fermierilor cu runde de brânză de capră condimentată este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 473 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fasole, salată verde, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. 363 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 99%. Încercați Salată de piață a fermierilor cu runde de brânză de capră condimentată, Piața Fermierilor Răspândirea Brânzei Pimento, și Salată de căpșuni cu runde de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați foaia de copt cu hârtie cerată sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
2
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron puțin adânc. Înmuiați părțile tăiate ale rundelor de brânză de capră în amestec de condimente pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați pe foaia de copt pregătită. Se răcește până este gata de servit. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Bateți primele 4 ingrediente într-un castron mic. Treceți treptat în ulei de măsline. Se condimentează cu sare grosieră și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Rewhisk înainte de a utiliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Cartofii la abur până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
2
Se transferă pe farfurie; rece. Aburiti fasolea verde pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute. Clătiți sub apă rece; scurgere. Se usucă cu prosoape de hârtie. Cartofii înainte și fasolea verde pot fi făcute cu 6 ore înainte. Înfășurați separat în prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Cartofi
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Se pune într-o pungă de plastic resigilabilă; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Combinați verdele și busuiocul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați suficientă vinetă pentru a acoperi ușor; aruncă. Aranjați pe platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
6
Adăugați cartofi și fasole verde în același castron mare; adăugați pansamentul rămas și aruncați. Aranjați cartofii și fasolea deasupra verdețurilor. Împrăștiați roșiile și măslinele. Înconjurați cu runde de brânză de capră