Salată de pește-spadă la grătar și vinete cu vinetă de miere-cimbru

Salată de pește-spadă la grătar și vinete cu vinetă de miere-cimbru
Salata de pește-spadă la grătar și vinete cu vinetă de miere-cimbru este un fel principal care servește 6. O porție conține 412 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $4.06 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei iute poblano, miere, vinete japoneze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este bun. Rețete similare includ Salată De Pește-Spadă, Vinete Și Cartofi La Grătar, Salată De Vinete La Grătar Cu Vinetă De Lămâie, și Vinetă De Pește-Spadă La Grătar.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună oțetul, mierea, muștarul, cimbru tocat și puțină sare și piper într-un castron mediu. Bateți încet uleiul de măsline până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Ungeți vinetele, poblanos și ardeiul gras cu ulei de canola, împrăștiați peste o parte din întregul cimbru lăsați nisipul condimentați cu sare și piper. Puneți la grătar poblanos și ardeiul gras până se carbonizează peste tot și oarecum fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți de pe grătar într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați aburul. Continuați să grătiți vinetele până când sunt carbonizate pe ambele părți și fragede, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Periați peștele-spadă pe toate părțile cu ulei de canola, împrăștiați frunzele întregi de cimbru rămase pe ambele părți și presărați sare și piper. Grătiți peștele-spadă până când este carbonizat pe ambele părți și doar gătit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Curățați, semănați și tăiați poblanos și ardeiul gras și transferați într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați năsturelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
8
Se toarnă o parte din pansament în jurul părților laterale ale bolului și se aruncă pentru a îmbrăca legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Puneți peștele pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
10
Stropiți peste pansamentul rămas și acoperiți cu salata.
11
Servește.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Laguna Winery Russian River Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Amplasat în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de clasă mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de nuanțe dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație expresivă a gurii și un finisaj stratificat, persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista