Salată de pere, fenicul și brânză albastră
Salata de pere, fenicul și brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 191 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână fenicul cu bulb, piper, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salată de fenicul, mere și brânză albastră, Salată de mere și fenicul cu brânză albastră, și Salată De Pere Și Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Pentru a face glazură, combinați oțetul, vinul și zahărul într-o cratiță grea și mare. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Se fierbe până la sirop și se reduce la 2 linguri, aproximativ 13 minute.
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați-l deoparte să se răcească.
Feliați hârtia becului de fenicul subțire, folosind un cuțit ascuțit sau un robot de bucătărie prevăzut cu un disc de feliere. Aruncați fenicul cu ulei de măsline și sare.
Combinați amestecul de fenicul, pere și brânză albastră într-un castron mare, aruncând pentru a amesteca.
Așezați aproximativ 1 cană de salată pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Se presară cu piper negru.
Stropiți cu glazură după dorință.